Заповед по дело №585/2019 на Районен съд - Карлово

Номер на акта: 13
Дата: 17 юни 2019 г.
Съдия: Владимир Стоянов Иванов
Дело: 20195320100585
Тип на делото: Гражданско дело
Дата на образуване: 22 април 2019 г.

Съдържание на акта

З А П О В Е Д

 

 В ИМЕТО НА НАРОДА

 

     Град К., 17.06.2019 г.

 

Карловски районен съд, втори граждански състав с председател Владимир Иванов, в открито заседание на седемнадесети юни, две хиляди и деветнадесета година, като констатира, че решение  по гр. дело № 585/2019 г. подлежи на изпълнение, разпореди да се издаде следната

 

З А П О В Е Д :

 

ВЗЕМА на основание чл.5, ал.1, т.1, т.2 и т.3 от ЗЗДН по отношение на В.Н.С. с ЕГН: ********** ***, следните мерки за защита:

ЗАДЪЛЖАВА И.Н.С. с ЕГН: **********, да се въздържа от извършване на домашно насилие по смисъла на чл. 2 от ЗЗДН – всякакъв акт на физическо и/или психическо насилие спрямо В.Н.С. с ЕГН: **********.

ОТСТРАНЯВА И.Н.С. с ЕГН: ********** от съвместно обитаваното със В.Н.С. с ЕГН: ********** *** за срок от 18 месеца.

ЗАБРАНЯВА на И.Н.С. с ЕГН: ********** да приближава пострадалото лице В.Н.С. с ЕГН: **********,***, както и местата ѝ за социални контакти и отдих за срок от 18 месеца.

УКАЗВА на извършителя на домашно насилие И.Н.С. с ЕГН: **********, че съгласно чл.21 ал.3 от ЗЗДН, при неизпълнение на заповедта на съда, полицейският орган, констатирал нарушението, задържа нарушителя и уведомява незабавно органите на Прокуратурата.

Заповедта подлежи на незабавно изпълнение от органите на РУ – гр. К..

ПРИ НЕИЗПЪЛНЕНИЕ на заповедта на съда полицейският орган, констатирал нарушението, задържа нарушителя и уведомява незабавно органите на Прокуратурата.

                                                                      

РАЙОНЕН СЪДИЯ:

Сн.Д.