Разпореждане по дело №1031/2022 на Административен съд - Варна

Номер на акта: 7921
Дата: 1 август 2024 г.
Съдия:
Дело: 20227050701031
Тип на делото: Административно дело
Дата на образуване: 5 май 2022 г.

Съдържание на акта

РАЗПОРЕЖДАНЕ

№ 7921

Варна, 01.08.2024 г.

Административният съд - Варна - XVII състав, в закрито заседание на тридесет и първи юли две хиляди двадесет и четвърта година в състав:

Съдия: МАРИЯ ИВАНОВА-ДАСКАЛОВА
като разгледа докладваното от съдията Мария Иванова-Даскалова административно дело1031 по описа за 2022 година на Административен съд - Варна, за да се произнесе, взе предвид следното:

По повод върната в цялост призовка за заинт. страна С. С. С. от адрес гр.Варна, [улица], ет.2 на който лицето е търсено и не е открито, с оглед данните за постоянният му и настоящ адрес по справка в НБД "Население", следва да се изготвят за заинтересованата страна нови призовки за двата адреса и уведомление по чл.18а, ал.9 от АПК. Водим от това, Съдът

РАЗПОРЕДИ:

ДА СЕ ИЗГОТВЯТ нови призовки и уведомления по чл.18а, ал.9 от АПК за насроченото открито съдебно заседание по делото до заинт. страна С. С. С. с постоянен и настоящ адрес в справката от НБД "Население", които съответния призовкар от района да посети и да залепи по реда в АПК още при първото посещение на адреса, в случай, че не установи лицето, респ. негов близък и не може да връчи призовката. Да се укаже, че при невръчване на призовката и залепяне на уведомлението, следва оформената част от него да се върне веднага в Административен съд-Варна.

Разпореждането не подлежи на обжалване.

Съдия: