Разпореждане по дело №113/2018 на Административен съд - Стара Загора

Номер на акта: 361
Дата: 12 март 2018 г.
Съдия: Райна Димова Тодорова
Дело: 20187240700113
Тип на делото: Административно дело
Дата на образуване: 9 март 2018 г.

Съдържание на акта Свали акта

 

Р  А  З  П  О  Р  Е  Ж  Д  А  Н  Е

 

 

Съдията-докладчик Р. Тодорова, в закрито заседание на 12.03.2018 година, като разгледа адм. дело № 113/ 2018 година по описа на Административен съд – Стара Загора, за да се произнесе взе предвид следното:

 

 Производството по адм. дело № 113/ 2018 година по описа на Административен съд – Стара Загора е образувано по жалба на Р.Н.М. ***, в качеството й на майка и законен представител на малолетното дете Недислав Мирославов Митков, против Заповед № РД-165/ 21.02.2018г. на Директора на Средно училище „Максим Горки“ – гр. Стара Загора.

 

При извършена проверка съдът установи, че жалбата не отговаря на изискванията на чл.151, т.3 от Административно-процесуалния кодекс /АПК/. Не е представен документ за платена държавна такса, дължима се в съдебното производство съгласно т. 2б, б.”а” от Тарифа №1 към Закона за държавните такси за таксите, събирани от съдилищата, прокуратурата, следствените служби и Министерството на правосъдието.

 

С оглед на гореизложеното жалбата следва да бъде оставена без движение, като се даде срок за отстраняване на констатираната нередовност, поради което и на основание чл. 158, ал.1 във вр. с чл.151, т.3 от АПК, съдът

 

 

                                 Р  А  З  П  О  Р  Е  Д  И:

        

 

         ОСТАВЯ БЕЗ ДВИЖЕНИЕ подадената жалба.

           

УКАЗВА на жалбоподателката в седемдневен срок от получаване на препис от настоящото разпореждане да внесе държавна такса в размер на 10 /десет/ лева по сметка на Административен съд – Стара Загора и в същия срок да представи платежния документ за внесената държавна такса по делото.

 

            При неотстраняване на нередовността в указания срок жалбата ще бъде оставена без разглеждане, а производството по делото прекратено.

        

         Препис от разпореждането да бъде изпратен на жалбоподателката на посочения съдебен адрес ***, чрез адв. Ивелина Минчева от АК – Стара Загора.

                                   

                  

 

СЪДИЯ: