Разпореждане по дело №2781/2003 на Окръжен съд - Варна

Номер на акта: 100
Дата: 27 февруари 2017 г.
Съдия: Мария Иванова Христова
Дело: 20033100802781
Тип на делото: Фирмено дело
Дата на образуване: 15 октомври 2003 г.

Съдържание на акта Свали акта

РАЗПОРЕЖДАНЕ

 

 

№ ………………./…………………2017 г., гр. Варна

 

 

 

ВАРНЕНСКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД, Търговско отделение, в закрито заседание на двадесет и седми февруари през две хиляди и седемнадесета година в състав:

ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: МАРИЯ ХРИСТОВА

 

Като разгледа докладваното ф.д. №2781/2003г. по описа на ВОС и подаденото заявление от Председателя на УС на СНЦ „МИНИ ФУТБОЛИН КЛУБ „ТИЧА”””, намира, че следва да се отстрани нередовността по заявлението и представените документи, като представи: 1/ решение на УС на сдружението за свикване на ОС и определяне на дневен ред; 2/ доказателства за свикване на ОС по предвидения в чл.20, ал.3 от Устава ред – поканата с обявен дневен ред; 3/ актуален списък на членовете на сдружението към датата на провеждане на ОС; 4/ заверено копие на личните карти на членовете на УС на сдружението; 5/ свидетелства за съдимост на новите членове на УС.

С оглед на горното, съдът

 

РАЗПОРЕДИ:

 

УКАЗВА НА ЗАЯВИТЕЛИТЕ в ЕДНОСЕДМИЧЕН срок от получаване на съобщението да отстранят нередовността по заявлението и представените документи, като представи: 1/ решение на УС на сдружението за свикване на ОС и определяне на дневен ред; 2/ доказателства за свикване на ОС по предвидения в чл.20, ал.3 от Устава ред – поканата с обявен дневен ред; 3/актуален списък на членовете на сдружението към датата на провеждане на ОС; 4/ заверено копие на личните карти на новите членове на УС на сдружението; 5/ свидетелства за съдимост на новите членове на УС.

УКАЗВА НА ЗАЯВИТЕЛЯ, че при не отстраняване на нередовността на заявлението или не отстраняването й в срок, съдът ще постанови отказ от вписване.

Да се връчи препис от настоящото разпореждане със съобщението да отстраняване нередовността.

 

                                                           ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: