Решение по дело №6082/2020 на Районен съд - Пловдив

Номер на акта: 260408
Дата: 17 септември 2020 г.
Съдия: Николай Колев Стоянов
Дело: 20205330106082
Тип на делото: Гражданско дело
Дата на образуване: 3 юни 2020 г.

Съдържание на акта

Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е

 

 

№ 260408                       17.09.2020 година                 град Пловдив

 

 

          В ИМЕТО НА НАРОДА

 

 

ПЛОВДИВСКИЯТ РАЙОНЕН СЪД, гражданско отделение, XVIII състав, в публично заседание на двадесети август две хиляди и двадесета  година, в състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ: НИКОЛАЙ СТОЯНОВ

 

 

 

при участието на секретаря Радка Цекова,

като разгледа докладваното от съдията гражданско дело № 6082 по описа на съда за 2020 г. и, за да се произнесе, взе предвид следното:

Производството е по реда на чл. 12- 19 от Закона за защита от домашното насилие (ЗЗДН). 

……………………………………………………………………………………….

 

 

Р  Е  Ш  И :

 

 

ЗАДЪЛЖАВА Г. Н. Т., ЕГН ********** ***, да се въздържа от извършване на ВСЯКАКЪВ АКТ на физическо и/или психическо, емоционално, икономическо и друга форма на насилие по отношение на Е.Н.Т., ЕГН ********** ***, Д.Г.Т., ЕГН ********** и Е.Г.Т., ЕГН **********.

ОТСТРАНЯВА Г. Н. Т., ЕГН ********** *** от съвместно обитаваното с Е.Н.Т., ЕГН **********, Д.Г.Т., ЕГН ********** и Е.Г.Т., ЕГН **********, жилище, находящо се на адрес: ***  за срок от 3 /три/ месеца, считано от датата на постановяване на настоящото решение– 17.09.2020 г.

ЗАБРАНЯВА на Г. Н. Т., ЕГН ********** ***, да приближава Е.Н.Т., ЕГН **********, Д.Г.Т., ЕГН ********** и Е.Г.Т., ЕГН **********,***,  жилището им, местоработата им и местата им за социални контакти и отдих, за срок от 3 (три) месеца, считано от постановяване на настоящото решение – 17.09.2020 г.

 

ДА СЕ ИЗДАДЕ заповед за защита, в която да се впише предупреждението по чл. 21 ал. 2 от ЗЗДН, препис от която, ведно с препис от решението да се връчи на страните, на съответното РУ „Полиция”.

 

ОСЪЖДА Г. Н. Т., ЕГН ********** ***, да заплати глоба в размер на 200 (двеста) лева по сметка на ПдРС, в полза на бюджета на съдебната власт.

 

ОСЪЖДА Г. Н. Т., ЕГН ********** ***, да заплати по сметка на ПдРС в полза на бюджета на съдебната власт държавна такса в размер на 25 (двадесет и пет) лева. 

 

ОСЪЖДА Г. Н. Т., ЕГН ********** ***, да заплати на Е.Н.Т., ЕГН ********** *** сумата от 300 лева разноски за адвокатско възнаграждение, на основание чл. 78, ал. 1 ГПК.

 Решението подлежи на обжалване пред Окръжен съд- Пловдив в 7- дневен срок от връчването му на страните.

 

 

                                                         РАЙОНЕН СЪДИЯ:/п/ Николай Стоянов

 

Вярно с оригинала!

РЦ