Разпореждане по дело №843/2019 на Районен съд - Горна Оряховица

Номер на акта: 260000
Дата: 22 февруари 2023 г.
Съдия: Пламен Станчев
Дело: 20194120200843
Тип на делото: Административно наказателно дело
Дата на образуване: 25 ноември 2019 г.

Съдържание на акта Свали акта

Р А З П О Р Е Ж Д А Н Е

№ 260000

 

град Горна Оряховица, 22.02.2023 година

 

В   И М Е Т О   Н А   Н А Р О Д А

 

РАЙОНЕН СЪД – ГОРНА ОРЯХОВИЦА, четвърти състав, в закрито заседание на двадесет и втори февруари две хиляди двадесет и втора година в състав:

ПРЕДСЕДАТЕЛ: П. СТАНЧЕВ

при секретаря …………..…………. и в присъствието на прокурора …………….……….…… разгледа докладваното от съдията Станчев АНД № 843 по описа за 2019 година и за да се произнесе, взе предвид следното:

С молба вх. № 261026/16.02.2023 г. ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА АГЕНЦИЯ ПО РИБАРСТВО И АКВАКУЛТУРИ, представлявана по пълномощие от старши юрисконсулт И.К.П., моли съда да издаде изпълнителен лист за присъденото с решението по делото в полза на агенцията юрисконсултско възнаграждение.

Към молбата не са приложени доказателства молителят да е платил държавна такса за издаване на изпълнителния лист, дължима по силата на чл. 73, ал. 3 от ГПК във вр. с чл. 144 от АПК във вр. с чл. 63д, ал. 1 от ЗАНН и в размера, посочен в чл. 11 от Тарифата за държавните такси, които се събират от съдилищата по ГПК.

Това налага молбата да бъде оставена без движение, като на молителя се укаже да внесе дължимата държавна такса по сметка на Районен съд – Горна Оряховица в седемдневен срок от съобщението и в същия срок да представи доказателства за плащане на таксата по номера на делото.

Така мотивиран, съдът

 

Р А З П О Р Е Ж Д А:

 

ОСТАВЯ БЕЗ ДВИЖЕНИЕ молба вх. № 261026/16.02.2023 г., подадена от ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА АГЕНЦИЯ ПО РИБАРСТВО И АКВАКУЛТУРИ, представлявана по пълномощие от старши юрисконсулт И.К.П., за издаване на изпълнителен лист за присъденото в полза на агенцията с влязлото в сила решение на районния съд юрисконсултско възнаграждение.

УКАЗВА на ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА АГЕНЦИЯ ПО РИБАРСТВО И АКВАКУЛТУРИ, представлявана по пълномощие от старши юрисконсулт И.К.П., в седемдневен срок от съобщението да внесе по сметка на Районен съд – Горна Оряховица с IBAN: ***, BIC: ***, „УниКредит Булбанк“ АД, сумата 5,00 лв. (пет лева), представляваща държавна такса за издаване на изпълнителен лист, и в същия срок да представи доказателства за извършеното плащане по номера на делото.

Препис от разпореждането ДА СЕ ВРЪЧИ на ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА АГЕНЦИЯ ПО РИБАРСТВО И АКВАКУЛТУРИ, представлявана по пълномощие от старши юрисконсулт И.К.П..

 

РАЙОНЕН СЪДИЯ: ………………..