Разпореждане по дело №32/2016 на Окръжен съд - Перник

Номер на акта: 298
Дата: 10 август 2016 г.
Съдия: Людмила Владимирова Пейчева
Дело: 20161700900032
Тип на делото: Търговско дело
Дата на образуване: 13 юни 2016 г.

Съдържание на акта Свали акта

                                                Р А З П О Р Е Ж Д А Н Е

 

 

                                              гр. Перник, 06.07.2016 год.

 

 

            Пернишкият окръжен съд, гражданска колегия, в закрито заседание на шести юли през две хиляди и шестнадесета година в състав в състав:

 

                                                                         Съдия:  Людмила Пейчева 

Секретар

Прокурор

Като разгледа докладваното от съдията търговско дело № 32 по описа за 2016 година, за да се произнесе, взе предвид следното:

 

С разпореждане от 24.06.2016 год., постановено по делото, на ответника „ П. О.“ ЕООД гр. Перник е връчен препис от исковата молба, заедно с приложенията, и препис от разпореждането на съда с указание, че може да подаде отговор в двуседмичен от получаването им.

          Съобщението на ответника е редовно връчено на 29.06.2016 год. и в срок на 05.07.2016 год. е подаден отговор на исковата молба с вх. № 3789, в съответствие с изискванията на чл. 367, ал.2 и ал. 3 ГПК. С отговора на исковата молба е представен и препис за ищеца.

         Предвид изложеното съдът счита, че следва да се изпълни процедурата по чл. 372 ГПК, поради което

 

                                                Р А  З  П  О  Р  Е Д  И  :

 

ПРЕПИС от отговора на „П. О.“ ЕООД, гр. ***, представлявано от управителя Димитър Николов Ванков, заедно с приложенията, да се изпрати на ищеца „И. - 82“ ЕООД, гр. ***, на посочения съдебен адрес:***, хотел „Ален мак“, за адв. И.Д.М..

УКАЗВА на ищеца, че в двуседмичен срок от получаването му може да подаде допълнителна искова молба.

УКАЗВА на ищеца, че в допълнителната искова молба може да поясни и допълни първоначалната. В срока за допълнителна искова молба той може да измени предявения иск, да привлече трети лица и да предяви искове срещу тях, да поиска съдът да се произнесе със самото решение и относно съществуването или несъществуването на едно оспорено в отговора на исковата молба правоотношение, от което зависи изцяло или отчасти изходът на делото, както и да посочи и представи нови доказателства, които не е могъл да посочи и представи с исковата молба.

ДА СЕ ВРЪЧИ на ищеца и препис от настоящото разпореждане.

 

 

                                                                                              Съдия: