Разпореждане по дело №17/2020 на Районен съд - Елхово

Номер на акта: Не е посочен
Дата: 21 януари 2020 г.
Съдия: Яна Вълкова Ангелова
Дело: 20202310200017
Тип на делото: Административно наказателно дело
Дата на образуване: 20 януари 2020 г.

Съдържание на акта Свали акта

Р  А  З  П  О  Р  Е  Ж  Д  А  Н   Е

 

Гр. Елхово, 21.01.2020 година

 

 

Подписаната Яна Ангелова - съдия в РС – Елхово, в качеството си на съдия – докладчик по АНД №17/2020 година по описа на РС - Елхово, в закрито разпоредително заседание на двадесет и първи януари през две хиляди и двадесета година, след като се запознах с материалите по делото, вкл. и постъпилата АНП, намирам, че са налице всички законови основания за разглеждане на делото в открито съдебно заседание.

Жалбата е процесуално допустима, като подадена от лице, разполагащо с правен интерес да обжалва наказателното постановление и депозирана в срока по чл.59, ал.2 от ЗАНН.

Предвид на горното, съдията – докладчик

 

 

Р  А  З  П  О  Р  Е  Д  И  :

 

 

НАСРОЧВАМ делото в открито съдебно заседание за 27.02.2020 година от 10.30 часа.

На основание чл.61, ал.1 от ЗАНН за датата на съдебното заседание ДА СЕ ПРИЗОВАТ СТРАНИТЕ – жалбоподателят Б.С. чрез пълномощниците й адв. Д.К. и адв. Д.Г., пълномощниците на жалбоподателя – адв. Д.К. и адв. Д.Г. /на адреса, посочен в жалбата/  и Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване“, Отдел „МРР Южна морска“ към ЦМУ на АМ, чрез Началника.

За датата на съдебното заседание ДА СЕ ПРИЗОВЕ и РП – Ямбол, ТО - Елхово.

ДОПУСКАМ при режим на довеждане от страна на АНО, до разпит като свидетели актосъставителят С.С.С. - инспектор в ЦМУ Агенция „Митници“ и свидетеля по акта  – М.Я.П. – митнически служител,  явяването на които в съдебно заседание да се осигури от АНО, като се уведоми същият за това задължение, а в случай на невъзможност да осигурят явяването на свидетелите - да посочат адрес за призоваването им от съда в 7-дневен срок от съобщението.

По приемането на изпратената административно-наказателна преписка и съдържащите се в нея писмени доказателства, съдът ще се произнесе в открито съдебно заседание.

ЗАДЪЛЖАВА АНО най – късно в съдебно заседание да представи посочените в жалбата писмени доказателства – документ относно компетентността на актосъставителя С.С.С. да съставя АУАН по ВЗ; документ, удостоверяващ присъствена форма и разпределение на работните места от смяна на МП – Лесово за периода от 08.00 часа до 20.00 часа на 09.08.2019г.; документ удостоверяващ това къде е изпълнявал служебните си задължения актосъставителят С.С.С. и възложени ли са му били действия относно проверка на автобуси и леки автомобили на трасе „Вход“, както и възложени ли са били такива действия на свидетеля М.П..

 

 

Съдия – докладчик:…………….

                               /Яна Ангелова/