Решение по дело №526/2019 на Районен съд - Кубрат

Номер на акта: 159
Дата: 25 септември 2019 г. (в сила от 22 октомври 2019 г.)
Съдия: Диана Пенчева Петрова-Енева
Дело: 20193320100526
Тип на делото: Гражданско дело
Дата на образуване: 2 август 2019 г.

Съдържание на акта Свали акта

Р Е Ш Е Н И Е

 

  159

 

гр. Кубрат, 25.09.2019  год.

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

 

КУБРАТСКИЯТ районен съд, ВТОРИ СЪСТАВ,  в публично съдебно заседание на двадесет и пети септември  две хиляди и деветнадесета  година, в състав

 

                               ПРЕДСЕДАТЕЛ: ДИАНА ПЕТРОВА - ЕНЕВА

                                                    

при участие  на секретаря  Павлина Петрова и в присъствието на прокурора ……….., като разгледа гр. дело № 526 по описа за 2019 година, докладвано от съдия председателя,

 

                                                 Р   Е   Ш   И  :

 

ДАВА РАЗРЕШЕНИЕ, на основание чл.127а, ал.2 от СК във вр. с чл.45 във вр. с чл. 76, т.9 от ЗБЛД, на малолетно дете - С.И.Е., ЕГН **********, род. на *** г. в гр. Кубрат,  да напуска  страната и пътува  извън пределите на Р.България, до ФР Германия и други страни членки на Европейския съюз без ограничения, ежегодно,  до навършване на пълнолетие, придружавано от своя баща И.Е.И., ЕГН **********, с пост. адрес ***, без за това да е необходимо  съгласието на майката Ш.Ш.В., ЕГН **********, с пост.адрес ***.

ДАВА РАЗРЕШЕНИЕ за издаване документи за самоличност, включително и за издаване на задграничен паспорт на  малолетно дете - С.И.Е., ЕГН **********, род. на *** г. в гр. Кубрат, без да е необходимо, за целта, съгласието на майката Ш.Ш.В., ЕГН **********.

ОСЪЖДА Ш.Ш.В., ЕГН **********, с пост.адрес ***,  да заплати по сметка на Районен съд Кубрат държавна такса в размер на  60.00 (шестдесет)  лева.

Решението подлежи на въззивно обжалване в двуседмичен срок от съобщаването му на страните с връчване на преписи, пред ОС – Разград.

 

                                        Районен съдия: /П/ Д. Петрова – Енева