Разпореждане по дело №2045/2021 на Административен съд - Пловдив

Номер на акта: 3648
Дата: 30 май 2022 г.
Съдия: Владимир Стоянов Вълчев
Дело: 20217180702045
Тип на делото: Административно дело
Дата на образуване: 27 юли 2021 г.

Съдържание на акта

Р А З П О Р Е Ж Д А Н Е

 

 

№.3648

 

гр. Пловдив,  30 май 2022 г.

 

 

В   ИМЕТО   НА   НАРОДА

 

 

АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД - ПЛОВДИВ, Второ отделение, ХVII състав, в закрито заседание на тридесети май през две хиляди двадесет и втора година в състав:

                                  

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ВЛАДИМИР ВЪЛЧЕВ

                                                                                                               

като разгледа докладваното адм. дело № 2045/2021 г. по описа на Административен съд – Пловдив, констатира следното:

Депозирана е молба от адв. Л.С., пълномощник на жалбоподателката Й.З.З., с искане за пренасрочване на о.с.з., насрочено за 29.06.2022 г., поради ангажираност, в подкрепа на което са представени и доказателства. Съдът намира искането за основателно, поради което и следва да бъде уважено.

Съдът констатира, че от жалбоподателката и ответника са направени доказателствени искания за разпит на свидетели, съответно от всяка една страна е изразено становище за недопустимост, респ. неоснователност на направените искания от насрещната страна, същевременно нито една от страните не посочва конкретни лица, които се иска да бъдат разпитани, както и дали същите да са при режим на довеждане или призоваване, с оглед на което и по тези искания ще се произнесе в открито съдебно заседание. По идентичен начин стои въпросът и с останалите искания, а именно за събиране на решения на КРАС, доколкото не се посочва какви обстоятелства ще се установяват със събирането им.

Ето защо и съдът,

 

Р А З П О Р Е Д И  :

 

ПРЕНАСРОЧВА делото в открито заседание на 06.07.2022 г. от 11,30 ч., за която дата и час да се призоват страните – жалбоподател Й.З.З. чрез адв. С.; ответник – Факултетен съвет на Факултета по Лозаро-градинарство при Аграрен университет – Пловдив чрез адв. Б. и заинтересованите страни – И.А.М. и И.В.З..

Да се уведомят по телефона страните да не се явяват на дата 29.06.2022г.

Разпореждането не подлежи на обжалване.

 

 

 

АДМИНИСТРАТИВЕН СЪДИЯ: