Споразумение по дело №451/2020 на Районен съд - Ловеч

Номер на акта: 58
Дата: 8 юни 2020 г. (в сила от 8 юни 2020 г.)
Съдия: Георги Бойчев Христов
Дело: 20204310200451
Тип на делото: Наказателно дело от общ характер
Дата на образуване: 2 юни 2020 г.

Съдържание на акта

                                                     П Р О Т О К О Л

Гр.Ловеч, 08.06.2020 г.

                     

ЛОВЕШКИЯТ РАЙОНЕН СЪД, втори  състав в публично съдебно заседание на осми юни, две хиляди и двадесета година, в състав:

 

                                                                 ПРЕДСЕДАТЕЛ: Г. ХРИСТОВ

 

При секретаря: НАТАША БОГДАНОВА

и прокурора   ВАСЯ РАДЕВСКА    сложи за разглеждане

НОХД    451      по описа за      2020  година  

докладвано   от                 с  ъ  д  и  я  т   а

На именното повикване в 13.30  часа се явиха:

Подсъдимият Б.М.К.,  редовно призован, лично и с адв.В.Г. *** – служебно назначен.

Подсъдимият М.М.А.,  редовно призован, лично и с адв.Десислав Г. ***, преупълномощен от адв.С.Г., с пълномощно към споразумението.

Подсъдимият А.Н.М.,  редовно призован, лично и с адв.Г.  Г. *** – служебно назначен.

Подсъдимият А.Р.М.,  редовно призован, лично и с адв. А.М. *** – служебно назначена.

За РП – Ловеч,  прокурор Радевска.

ПРОКУРОРА: Да се даде ход на делото.

АДВ.В.Г.: Да се даде ход на делото, нямаме възражение против състава на съда.

АДВ.Д.Г.: Да се даде ход на делото, нямаме възражение против състава на съда.

АДВ.Г.Г.: Да се даде ход на делото, нямаме възражение против състава на съда.

АДВ.М.: Да се даде ход на делото, нямаме възражение против състава на съда.

Съдът намира, че не са налице   процесуални пречки за даване  ход  на делото, поради което

ОПРЕДЕЛИ

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

Снема самоличността на подсъдимите.

Б.М.К. - роден на *** ***, обл.Ловеч, ул."Македонска" № 2, български гражданин, с основно образование, неженен, безработен, осъждан, ЕГН **********.   

М.М.А. - роден на *** ***, обл.Ловеч, ул."3дравец" № 26, български гражданин, неграмотен, неженен, безработен, осъждан, ЕГН **********.

А.Н.М. - роден на *** ***, български гражданин, с начално образование, неженен, безработен, осъждан, ЕГН **********.

А.Р.М. - роден на *** ***, обл.Ловеч, ул."Гоце Делчев"№ 5, български гражданин, със средно образование, неженен, безработен, неосъждан /реабилитиран/, ЕГН **********. 

ПРОКУРОРА: Няма да соча доказателства.

АДВ.В.Г.: Няма да сочим доказателства.

АДВ.Д.Г.: Няма да сочим доказателства.

АДВ.Г.Г.: Няма да сочим доказателства.

АДВ.М.: Няма да сочим доказателства.

ДАВА СЕ ХОД НА СЪДЕБНОТО СЛЕДСТВИЕ:

ПРОКУРОРА: Г-н съдия, постигнахме споразумение със защитниците и подсъдимите, по силата, на което последните се признават за виновни в извършените престъпления, за които са предадени на съд и са съгласни да им бъдат наложени наказания на всеки един от тях както следва: На подсъдимия Б.М.К., на основание чл.195, ал.1, т. 3 и т.4, пр. 1 -во, във вр. с чл.194, ал.1, във вр. с чл. 20, ал.2 от НК при условията на чл.55, ал.1, т.1 от НК - 3 /три/ месеца лишаване от свобода, които да изтърпи при първоначален общ режим; подсъдимият М.М.А. - на основание чл. 195, ал.1, т. 3 , т. 4, пр. 1 -во и т.7, във вр. с чл. 194, ал. 1, във вр. с чл.20, ал. 2 от НК и чл.55, ал.1, т.1 от НК - 5 /пет/ месеца лишаване от свобода, които да изтърпи при първоначален общ; подсъдимият А.Н.М. -  на основание чл. 195, ал. 1, т. 3 и т. 4, пр. 1 -во, във вр. с чл. 194, ал. 1, във вр. с чл.20, ал.2 от НК и чл.55, ал.1, т.1 от НК -  3 /три/ месеца лишаване от свобода, които да изтърпи при първоначален общ  режим и подсъдимият А.Р.М. - на основание чл. 195, ал. 1, т. 3 и т. 4, пр. 1 - во, във вр. с чл.194, ал. 1, във вр. с чл. 20, ал. 2 от НК и чл.55, ал.1, т.1 от НК- 3 /три/ месеца лишаване от свобода, като на основание чл.66 от НК да бъде отложено изпълнението на наказанието за срок от З/три/ години. Причинените имуществени вреди са възстановени, няма по делото веществени доказателства. Направените по делото разноски по сметка на ОД на МВР Ловеч в размер на 128.10 лева следва да бъдат възложени солидарно на подсъдимите Б.К., Митко А., А.М. и А.М.. Моля, да одобрите постигнатото споразумение, което считам, че не противоречи на закона и морала.  По  отношение  подс.М.М.А.,  след одобряване на споразумението, моля, да  се произнесете  с отделно определени е по чл.68 от НК, тъй като настоящето деяние е извършено в условията  на изпитателен срок, а  именно по НОХД №  346/2017г. влязло в законна сила на 25.04.2017г. с което му е било  наложено наказание три месеца лишаване от свобода, отложено  за три години изпитателен срок.

АДВ.В.Г.: Г-н съдия, моля да одобрите предложеното споразумение, което постигнахме с прокурора, по силата на което подзащитният ми се признава за виновен в извършеното престъпление, за което е предаден на съд, като сме съгласни да му бъде наложено наказанието подробно описано в споразумението и изложено днес от прокурора. Така постигнатото споразумение не противоречи на закона и морала и моля да го одобрите.

АДВ.Д.Г.: Г-н съдия, моля да одобрите предложеното споразумение, което постигнахме с прокурора, по силата на което подзащитният ми А. се признава за виновен в извършеното престъпление, за което е предаден на съд, като сме съгласни да му бъде наложено наказанието подробно описано в споразумението и изложено днес от прокурора. Така постигнатото споразумение не противоречи на закона и морала и моля да го одобрите.

АДВ.Г.Г.: Г-н съдия, моля да одобрите предложеното споразумение, което постигнахме с прокурора, по силата на което подзащитният ми се признава за виновен в извършеното престъпление, за което е предаден на съд, като сме съгласни да му бъде наложено наказанието подробно описано в споразумението и изложено днес от прокурора. Така постигнатото споразумение не противоречи на закона и морала и моля да го одобрите.

АДВ.М.: Г-н съдия, моля да одобрите предложеното споразумение, което постигнахме с прокурора, по силата на което подзащитният ми се признава за виновен в извършеното престъпление, за което е предаден на съд, като сме съгласни да му бъде наложено наказанието подробно описано в споразумението и изложено днес от прокурора. Така постигнатото споразумение не противоречи на закона и морала и моля да го одобрите.

ПОДС.Б.К.: Признавам се за виновен. Заявявам, че доброволно и собственоръчно съм подписал споразумението, както и че разбирам последиците от същото. Съгласен съм с така предложеното наказание и се отказвам от разглеждане на делото по общия ред.

ПОДС.М.А.: Признавам се за виновен. Заявявам, че доброволно и собственоръчно съм подписал споразумението, както и че разбирам последиците от същото. Съгласен съм с така предложеното наказание и се отказвам от разглеждане на делото по общия ред.

ПОДС.А.М.: Признавам се за виновен. Заявявам, че доброволно и собственоръчно съм подписал споразумението, както и че разбирам последиците от същото. Съгласен съм с така предложеното наказание и се отказвам от разглеждане на делото по общия ред.

ПОДС.А.М.: Признавам се за виновен. Заявявам, че доброволно и собственоръчно съм подписал споразумението, както и че разбирам последиците от същото. Съгласен съм с така предложеното наказание и се отказвам от разглеждане на делото по общия ред.

                            

Съдът приема и влага следното споразумение:

 

 ПОДСЪДИМИЯТ  Б.М.К. - роден на *** ***, обл.Ловеч, ул."Македонска" № 2, български гражданин, неграмотен,с основно образование, неженен, безработен, осъждан, ЕГН **********, СЕ ПРИЗНАВА за ВИНОВЕН в това, че за периода от 23.12.2019г. до 12.03.2020г. в село Катунец, обл. Ловеч, от дом, находящ се на ул. „Детелина" № 16, чрез повреждане на преграда здраво направена за защита на имот - разбиване на брава на входна врата, чрез използване на МПС - т. а. „Мерцедес Вито", с per. № OB 0916 ВС, собственост на Арсо В.М. ***, в съучастие като извършител с М.М.А., А.Н.М. и А.Р.М.,*** отнели от владението на Водичка Кирилова Йотова от град Ловеч чужди движими вещи: 1 брой телевизор „NEO" LED - 22135 US с кабел и дистанционно, 1 брой автоматична пералня „NEO" WM - АЕ800, 1 брой хладилник „GORENJE" RF4141AW и 1 брой печка на твърдо гориво с кюнците, на обща стойност от 1228,00 лв., без съгласието на собственичката с намерение противозаконно да ги присвои, престъпление по чл.195, ал.1, т.3 и т.4, пр. 1-во, във вр. с чл.194, ал.1, във вр. с чл.20, ал.2 от НК, като при условията на чл.55, ал.1, т.1 от НК му бъде НАЛОЖЕНО НАКАЗАНИЕ ТРИ  МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА.

На основание чл.57, ал.1,т.3 от ЗИНЗС, да му бъде   определен първоначален общ режим за изтърпяване на наложеното наказание лишаване от свобода.

 

ПОДСЪДИМИЯТ М.М.А. - роден на *** ***, обл.Ловеч, ул."3дравец" № 26, български гражданин, неграмотен, неженен, безработен, осъждан, ЕГН **********, СЕ ПРИЗНАВА за ВИНОВЕН в това, че за това, че за периода от 23.12.2019г. до 12.03.2020г. в село Катунец, обл. Ловеч, от дом, находящ се на ул. „Детелина" № 16, при условията на повторност, като случаят е немаловажен, чрез повреждане на преграда здраво направена за защита на имот -разбиване на брава на входна врата, чрез използване на МПС - т. а. „Мерцедес Вито", с per. № OB 0916 ВС, собственост на Арсо В.М. ***, в съучастие като извършител с Б.М.К., А.Н.М. и А.Р.М.,*** отнели от владението на Водичка Кирилова Йотова от град Ловеч чужди движими вещи: 1 брой телевизор „NEO" LED - 22135 US с кабел и дистанционно, 1 брой автоматична пералня „NEO" WM - АЕ800, 1 брой хладилник „GORENJE" RF4141AW и 1 брой печка на твърдо гориво с кюнците, на обща стойност от 1228,00 лв., без съгласието на собственичката с намерение противозаконно да ги присвои, престъпление по чл.195, ал.1, т.3 и т.4, пр. 1 - во, т.7, във вр. с чл.194, ал.1, във вр. с чл. 20, ал. 2 от НК,  като при условията на чл.55, ал.1, т.1 от НК му бъде  НАЛОЖЕНО НАКАЗАНИЕ ПЕТ  МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА.

На основание чл.57, ал.1,т.3 от ЗИНЗС, да му бъде определен първоначален общ режим за изтърпяване на наложеното наказание лишаване от свобода.

 

ПОДСЪДИМИЯТ  А.Н.М. - роден на *** ***, български гражданин, с начално образование, неженен, безработен, осъждан, ЕГН **********, СЕ ПРИЗНАВА за ВИНОВЕ за това, че за периода от 23.12.2019г. до 12.03.2020г. в село Катунец, обл. Ловеч, от дом, находящ се на ул. „Детелина" № 16, чрез повреждане на преграда здраво направена за защита на имот - разбиване на брава на входна врата, чрез използване на МПС - т. а. „Мерцедес Вито", с per. № OB 0916 ВС, собственост на Арсо В.М. ***, в съучастие като извършител с М.М.А., Б.М.К. и А.Р.М.,*** отнели от владението на Водичка Кирилова Йотова от град Ловеч чужди движими ве щи: 1 брой телевизор „NEO" LED -22135USc кабел и дистанционно, 1 брой автоматична пералня „NEO" WM - АЕ800, 1 брой хладилник „GORE№E" RF4141 AW и 1 брой печка на твърдо гориво с кюнците, на обща стойност от 1228,00 лв., без съгласието на собственичката с намерение противозаконно да ги присвои - престъпление по чл.195, ал.1, т.3 и т.4, пр. 1 - во, във вр. с чл.194, ал.1, във вр. с чл.20, ал.2 от НК, като при условията на чл.55, ал.1, т.1 от НК му бъде НАЛОЖЕНО НАКАЗАНИЕ ТРИ  МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА.

На основание чл.57, ал.1,т.3 от ЗИНЗС, да му бъде определен първоначален общ режим за изтърпяване на наложеното наказание лишаване от свобода.

 

ПОДСЪДИМИЯТ  А.Р.М. - роден на *** ***, обл.Ловеч, ул."Гоце Делчев"№ 5, български гражданин, със средно образование, неженен, безработен, неосъждан /реабилитиран/, ЕГН **********,  СЕ ПРИЗНАВА за ВИНОВЕН за това, че за периода от 23.12.2019г. до 12.03.2020г. в село Катунец, обл. Ловеч, от дом, находящ се на ул. „Детелина" № 16, чрез повреждане на преграда здраво направена за защита на имот - разбиване на брава на входна врата, чрез използване на МПС - т. а. „Мерцедес Вито", е per. № OB 0916 ВС, собственост на Арсо В.М. ***, в съучастие като извършител с М.М.А., А.Н.М. и Б.М.К.,*** отнели от владението на Водичка Кирилова Йотова от град Ловеч чужди движими вещи: 1 брой телевизор „NEO" LED - 22135 US с кабел и дистанционно, 1 брой автоматична пералня „NEO" WM - АЕ800, 1 брой хладилник „GORENJE" RF4141AW и 1 брой печка на твърдо гориво е кюнците, на обща стойност от 1228,00 лв., без съгласието на собственичката е намерение противозаконно да ги присвои, престъпление по чл.195, ал.1, т.3 и т.4, пр. 1 - во, във вр. с чл.194, ал.1, във вр. с чл.20, ал.2 от НК, като при условията на чл.55, ал.1, т.1 от НК му бъде НАЛОЖЕНО НАКАЗАНИЕ ТРИ  МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА.

 На основание чл.66 от НК да бъде отложено изпълнението на наложеното наказание „лишаване от свобода“ за  срок от З/три / години от влизане на споразумението в сила.

Причинените от престъплението имуществени вреди са възстановени.

Няма по делото веществени доказателства.

Направените по делото разноски в размер на 128.10 лева следва да бъдат възложени солидарно на подсъдимите Б.М.К., М.М.А., А.Н.М. и А.Р.М., които следва да заплатят по сметка на ОД на МВР Ловеч.

 

 

                           СПОРАЗУМЕЛИ СЕ :

 

 

ПРОКУРОР: ....................                            ЗАЩИТНИК: ……………………….                  

                   /Вася Радевска/                                             /адв.В.Г./ 

                    

                                                  ПОДСЪДИМ: ………………………

                                                                          /Б.К./

 

 

                                                     ЗАЩИТНИК: ………………………..

                                                                           /адв.Десислав Г./   

 

                                                   ПОДСЪДИМ: ………………………..

                                                                       /М.А./             

 

 

                                                    ЗАЩИТНИК: ………………………..

                                                                           /адв.Г.Г./

 

                                                   ПОДСЪДИМ: ………………………..

                                                                       /А.М./  

          

 

                                                    ЗАЩИТНИК: ………………………..

                                                                           /адв.А.М./   

 

                                                   ПОДСЪДИМ: ………………………..

                                                                          /А.М./             

 

 

Съдът като взе предвид постигнатото споразумение между прокурор Радевска, защитниците: адв.В.Г., адв.Д.Г., адв.Г.Г. и адв.М., всички от ЛАК, както и подсъдимите: Б.М.К., М.М.А., А.Н.М. и А.Р.М., и доказателствата по делото намира, че същото не противоречи на закона и морала, поради което и на основание чл. 382, ал.7, във вр. с чл.381,ал.1 от НПК  следва да бъде одобрено, като наказателното производство бъде прекратено.

Водим от горното, съдът

ОПРЕДЕЛИ:

 

ОДОБРЯВА постигнатото споразумение между прокурор  Радевска, защитниците: адв.В.Г., адв.Д.Г., адв.Г.Г. и адв.М., всички от ЛАК, както и подсъдимите: Б.М.К., М.М.А., А.Н.М. и А.Р.М., както следва:

 

ПРИЗНАВА ПОДСЪДИМИЯ Б.М.К. - роден на *** ***, обл.Ловеч, ул."Македонска" № 2, български гражданин, с основно образование, неженен, безработен, осъждан, ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че за периода от 23.12.2019г. до 12.03.2020г. в село Катунец, обл. Ловеч, от дом, находящ се на ул. „Детелина" № 16, чрез повреждане на преграда здраво направена за защита на имот - разбиване на брава на входна врата, чрез използване на МПС - т. а. „Мерцедес Вито", с per. № OB 0916 ВС, собственост на Арсо В.М. ***, в съучастие като извършител с М.М.А., А.Н.М. и А.Р.М.,*** отнели от владението на Водичка Кирилова Йотова от град Ловеч чужди движими вещи: 1 брой телевизор „NEO" LED - 22135 US с кабел и дистанционно, 1 брой автоматична пералня „NEO" WM - АЕ800, 1 брой хладилник „GORENJE" RF4141AW и 1 брой печка на твърдо гориво с кюнците, на обща стойност от 1228,00 лв., без съгласието на собственичката с намерение противозаконно да ги присвои, поради което и на основание  чл.195, ал.1, т.3 и т.4, пр. 1-во, във вр. с чл.194, ал.1, във вр. с чл.20, ал.2 и чл.55, ал.1, т.1 от НК му НАЛАГА  НАКАЗАНИЕ ТРИ  МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА.

На основание чл.57, ал.1,т.3  от ЗИНЗС, ОПРЕДЕЛЯ  първоначален общ режим за изтърпяване на наложеното наказание лишаване от свобода.

 

ПРИЗНАВА ПОДСЪДИМИЯ М.М.А. - роден на *** ***, обл.Ловеч, ул."3дравец" № 26, български гражданин, неграмотен, неженен, безработен, осъждан, ЕГН **********, за ВИНОВЕН в това, че за това, че за периода от 23.12.2019г. до 12.03.2020г. в село Катунец, обл. Ловеч, от дом, находящ се на ул. „Детелина" № 16, при условията на повторност, като случаят е немаловажен, чрез повреждане на преграда здраво направена за защита на имот -разбиване на брава на входна врата, чрез използване на МПС - т. а. „Мерцедес Вито", с per. № OB 0916 ВС, собственост на Арсо В.М. ***, в съучастие като извършител с Б.М.К., А.Н.М. и А.Р.М.,*** отнели от владението на Водичка Кирилова Йотова от град Ловеч чужди движими вещи: 1 брой телевизор „NEO" LED - 22135 US с кабел и дистанционно, 1 брой автоматична пералня „NEO" WM - АЕ800, 1 брой хладилник „GORENJE" RF4141AW и 1 брой печка на твърдо гориво с кюнците, на обща стойност от 1228,00 лв., без съгласието на собственичката с намерение противозаконно да ги присвои, поради което и на основание чл.195, ал.1, т.3 и т.4, пр. 1 - во, т.7, във вр. с чл.194, ал.1, във вр. с чл. 20, ал. 2 и чл.55, ал.1, т.1 от НК му НАЛАГА  НАКАЗАНИЕ ПЕТ  МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА.

На основание чл.57, ал.1,т.3  от ЗИНЗС, ОПРЕДЕЛЯ първоначален общ режим за изтърпяване на наложеното наказание лишаване от свобода.

 

ПРИЗНАВА ПОДСЪДИМИЯ А.Н.М. - роден на *** ***, български гражданин, с начално образование, неженен, безработен, осъждан, ЕГН **********,  за ВИНОВЕН за това, че за периода от 23.12.2019г. до 12.03.2020г. в село Катунец, обл. Ловеч, от дом, находящ се на ул. „Детелина" № 16, чрез повреждане на преграда здраво направена за защита на имот - разбиване на брава на входна врата, чрез използване на МПС - т. а. „Мерцедес Вито", с per. № OB 0916 ВС, собственост на Арсо В.М. ***, в съучастие като извършител с М.М.А., Б.М.К. и А.Р.М.,*** отнели от владението на Водичка Кирилова Йотова от град Ловеч чужди движими ве щи: 1 брой телевизор „NEO" LED -22135USc кабел и дистанционно, 1 брой автоматична пералня „NEO" WM - АЕ800, 1 брой хладилник „GOREJE" RF4141 AW и 1 брой печка на твърдо гориво с кюнците, на обща стойност от 1228,00 лв., без съгласието на собственичката с намерение противозаконно да ги присвои, поради което и на основание чл.195, ал.1, т.3 и т.4, пр. 1 - во, във вр. с чл.194, ал.1, във вр. с чл.20, ал.2 и чл.55, ал.1, т.1 от НК му НАЛАГА НАКАЗАНИЕ ТРИ МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА.

На основание чл.57, ал.1,т.3 от ЗИНЗС, ОПРЕДЕЛЯ  първоначален общ режим за изтърпяване на наложеното наказание лишаване от свобода.

 

ПРИЗНАВА ПОДСЪДИМИЯ А.Р.М. - роден на *** ***, обл.Ловеч, ул."Гоце Делчев"№ 5, български гражданин, със средно образование, неженен, безработен, неосъждан /реабилитиран/, ЕГН **********, за ВИНОВЕН за това, че за периода от 23.12.2019г. до 12.03.2020г. в село Катунец, обл. Ловеч, от дом, находящ се на ул. „Детелина" № 16, чрез повреждане на преграда здраво направена за защита на имот - разбиване на брава на входна врата, чрез използване на МПС - т. а. „Мерцедес Вито", е per. № OB 0916 ВС, собственост на Арсо В.М. ***, в съучастие като извършител с М.М.А., А.Н.М. и Б.М.К.,*** отнели от владението на Водичка Кирилова Йотова от град Ловеч чужди движими вещи: 1 брой телевизор „NEO" LED - 22135 US с кабел и дистанционно, 1 брой автоматична пералня „NEO" WM - АЕ800, 1 брой хладилник „GORENJE" RF4141AW и 1 брой печка на твърдо гориво е кюнците, на обща стойност от 1228,00 лв., без съгласието на собственичката е намерение противозаконно да ги присвои, поради което и на основание чл.195, ал.1, т.3 и т.4, пр. 1 - во, във вр. с чл.194, ал.1, във вр. с чл.20, ал.2 и чл.55, ал.1, т.1 от НК му НАЛАГА НАКАЗАНИЕ ТРИ МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА.

 На основание чл.66 от НК ОТЛАГА изпълнението на наложеното наказание „лишаване от свобода“ за  срок от З/три / години от влизане на споразумението в сила.

Причинените от престъплението имуществени вреди са възстановени.

Няма по делото веществени доказателства.

ВЪЗЛАГА на подсъдимите Б.М.К., М.М.А., А.Н.М. и А.Р.М., с горната самоличност, направените по делото разноски в размер на 128.10 лева, които следва да заплатят СОЛИДАРНО  по сметка на ОД на МВР Ловеч. 

На основание чл.24, ал.3 от НПК ПРЕКРАТЯВА наказателното производство по НОХД 541/2020г. по описа на ЛРС срещу подсъдимите Б.М.К., М.М.А., А.Н.М. и А.Р.М. Емил Атанасов Асенов.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Препис от определението да се изпрати на РП – Ловеч за сведение и изпълнение.

Заседанието се закри в 14.00  часа.

Протоколът се написа в съдебно заседание.

 

                                                                                                      

 

РАЙОНЕН  СЪДИЯ:

 

 

              СЕКРЕТАР: