Определение по дело №929/2011 на Районен съд - Несебър

Номер на акта: 704
Дата: 26 август 2013 г.
Съдия: Евгени Мирославов Узунов
Дело: 20112150100929
Тип на делото: Гражданско дело
Дата на образуване: 10 август 2011 г.

Съдържание на акта Свали акта

 

 

О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

                                                            26.08.2013г.                                         гр. Несебър  

 

Несебърски районен съд                                                                      граждански състав  на двадесет и шести август                                   през две хиляди и тринадесета година

в закрито заседание в следния състав:

                                                                                                  Председател: Евгени Узунов

като разгледа докладваното от с. Е.Узунов

гр.д.№ 929 по описа за 2011г. и за да се произнесе, взе предвид следното:

 

       Производството по делото  е било образувано по повод постъпила искова молба на ЕТ”Евротур-Ж.М.”, седалище и адрес на управление гр.Несебър, ул.”***” № 27, представлявана от Ж.М.М., съдебен адрес гр.София, ул.”Ив.Денкоглу” № 15Б, ет.1 Адвокатско дружество”Цветкова и партньори” против Д.Г.П. с ЕГН-********** и Л.С.П. с ЕГН-**********,***.Моли се съдът да допусне до делба следните индивидуално обособени обекти, разположени в поземлен имот с идентификатор ***: сграда с идентификатор *** с адрес гр.Несебър, базар”***” № 1 със застроена площ от 107кв.м., с един етаж и предназначение-сграда за обществено хранене; сграда с идентификатор *** с адрес гр.Несебър, базар”***” № 1 със застроена площ от 107кв.м., с един етаж и предназначение-сграда за търговия; сграда с идентификатор *** с адрес гр.Несебър, базар”***” № 1 със застроена площ от 241кв.м., с един етаж и предназначение-сграда за търговия; сграда с идентификатор *** с адрес гр.Несебър, базар”***” № 1 със застроена площ от 128кв.м., с един етаж и предназначение-сграда за търговия при следните квоти – 1/2идч. За ищеца и 1/2ид.ч. общо за двамата ответници.

       По делото е постановено Решение № 14 от 15.01.2013г. на НРС.

       С Определение № 951/ 09.04.2013г. по в.гр.д.№ 698/2013г. по описа на БОС, делото е върнато за постановяване на допълнително решение по искането на ответниците, формулирано в молба от 22.03.2012г. за допускане до делба ва описаните в същата молба обекти и за произнасяне по насрещното възражение на ищеца, че застроената в повече от съдебните решения площ на базара е собственост по приращение на ищцовата страна от което следва, че квотата на ищеца е по-голяма от пъвоначално заявената с исковата молба ½.

       Делото е преразпределено от съдия Й.Майска на съдия Е.Узунов, поради отсъствие на съдията-докладчик , поради отпуск по болест. 

        Предвид изложеното, Несебърски районен съд

 

О П Р Е Д Е Л И:

 

       ВНАСЯ повторно делото за разглеждане в открито съдебно заседание и го НАСРОЧВА за 18.09.2013г. от 13,00 часа, за които дата и час да се призоват страните.

           

Определението не подлежи на обжалване.

Препис от определението да се връчи на страните.

 

                                                                                              РАЙОНЕН СЪДИЯ: