Разпореждане по дело №222/2018 на Административен съд - Стара Загора

Номер на акта: 647
Дата: 8 май 2018 г.
Съдия: Михаил Драгиев Русев
Дело: 20187240700222
Тип на делото: Административно дело
Дата на образуване: 3 май 2018 г.

Съдържание на акта

Р  А  З  П  О  Р  Е  Ж  Д  А  Н  Е

 

гр.Стара Загора, 08.05.2018 год.

 

            Съдия-докладчикът МИХАИЛ РУСЕВ в закрито заседание на двадесет и четвърти ноември през две хиляди и седемнадесета година, като разгледа адм. дело №600/2017 год. по описа на Административен съд – Стара Загора, за да се произнесе, взе предвид следното:

            Производството по делото е образувано по искова молба на „Г.”ЕООД, представлявано от Управителя Тихомир Танев и със съдебен адрес гр. Стара Загора, ул.”Генерал Столетов”№44, ап.11  - адв. Ламбов срещу Комисията за защита на потребителите с правно основание чл.1, ал.1 от ЗОДОВ.

Жалбата не отговаря на изискванията на чл.151, т.3 от Административно-процесуалния кодекс – не е платена изискуемата държавна такса в размер на 25.00 лв., съгласно чл.2а, т.2 от Тарифа за държавните такси, които се събират от съдилищата по Гражданския процесуален кодекс.

По тези съображения жалбата  следва да бъде оставена без движение, като се даде срок за отстраняване на констатираните  нередовности.

Водим от гореизложеното и на основание чл.158, ал.1 от АПК съдът

 

                                       Р  А  З  П  О  Р  Е  Д  И:

        

            ОСТАВЯ БЕЗ ДВИЖЕНИЕ подадената искова молба.

            УКАЗВА на ищецът „Г.”ЕООД, представлявано от Управителя Тихомир Танев и със съдебен адрес гр. Стара Загора, ул.”Генерал Столетов”№44, ап.11  - адв. Ламбов в 7 - дневен срок от получаване на препис от настоящото разпореждане да внесе по сметка на Административен съд Стара Загора държавна такса в размер на 25.00 /двадесет и пет/ лв. и в същия срок да представи вносния документ в деловодството на съда.

            При неотстраняване на нередовносттите в указания срок исковата молба ще бъде оставена без разглеждане, а производството по делото - прекратено.

 

 

                                     АДМИНИСТРАТИВЕН СЪДИЯ: