Разпореждане по дело №848/2019 на Административен съд - Стара Загора

Номер на акта: Не е посочен
Дата: 5 ноември 2019 г.
Съдия: Кремена Димова Костова Грозева
Дело: 20197240700848
Тип на делото: Административно дело
Дата на образуване: 4 ноември 2019 г.

Съдържание на акта Свали акта

Р  А  З  П  О  Р  Е  Ж  Д  А  Н  Е

Съдията-докладчик Кремена Костова-Грозева, в закрито заседание на 05.11.2019 година, като разгледа адм.дело №848/2019 година по описа на Административен съдСтара Загора, за да се произнесе взе предвид следното:

 

Производството е образувано по жалба на Дечко Иванов Диков, действащ като ЕТ „Дечко Тиков - Миро“, с ЕИК ********** и седалище в гр. Казанлък против Разрешение за строеж №220/09.10.2019г., издадено от Гл. архитект на Община Казанлък.

Съдът намира, че оспорването е нередовно направено, тъй като не е придружено от доказателство за внесена ДТ за образуване на делото, поради което следва да се остави без движение, като се укаже на оспорващия в 7 дневен срок от съобщението да внесе по сметка на този съд дължимата се ДТ в размер на 50 лева и приложи платежния документ по делото.

Оспорващият следва да се предупреди, че при неизпълнение указанията на съда изцяло и в срока, оспорването ще се остави без разглеждане, а делото ще се прекрати.

Следва да се изиска от Гл. архитект на Община Казанлък да приложи заверена пълната преписка относно издаване на оспореното разрешение за строеж, ведно с всички относими доказателства. Срок на изпълнение 7 дни от съобщението.

Предупреждава се Гл. архитект на Община Казанлък, че при неизпълнение указанието на съда, ще му бъде наложена глоба по реда на чл.405 от ЗСВл. в размер от 50-2000 лева.

Водим от горното, Съдът

Р А З П О Р Е Д И:

 

ОСТАВЯ БЕЗ ДВИЖЕНИЕ жалба, подадена от Дечко Иванов Диков, действащ като ЕТ „Дечко Тиков - Миро“ със седалище в гр. Казанлък.

УКАЗВА на оспорващия в срок 7 дни от съобщението да внесе по сметка на този съд дължимата се ДТ в размер на 50 лева и приложи платежния документ по делото, като го предупреждава, че при неизпълнение в срок на даденото му указание, жалбата ще се остави без разглеждането, а производството ще се прекрати.

ИЗИСКВА от Гл. архитект на Община Казанлък в срок 7 дни от съобщението да приложи заверена пълната преписка относно издаване на оспореното разрешение за строеж, ведно с всички относими доказателства. Предупреждава Гл. архитект на Община Казанлък, че при неизпълнение указанието на съда, ще му бъде наложена глоба по реда на чл.405 от ЗСВл. в размер от 50-2000 лева.

 

Настоящото не подлежи на обжалване.

 

СЪДИЯ: