Разпореждане по дело №375/2015 на Административен съд - Монтана

Номер на акта: Не е посочен
Дата: 23 юли 2015 г.
Съдия: Бисерка Любенова Бойчева
Дело: 20157140700375
Тип на делото: Административно дело
Дата на образуване: 23 юли 2015 г.

Съдържание на акта Свали акта

                                Р А З П О Р Е Ж Д А Н Е                                                                  

 

Административен съд - Монтана ,ІV състав ,в закрито заседание на двадесет и трети юли , през две хиляди и петнадесета година в състав :  

 

                                              Председател : БИСЕРКА БОЙЧЕВА

 

като………………разгледа………..докладваното……………………….от съдията………………БИСЕРКА БОЙЧЕВА… адм.д.№375/2015г. по описа на Административен съд Монтана и за да се произнесе взе предвид следното:

 

Делото е образувано по жалба на М.И.И. ,като пълномощник на Н.А.И. против Решение№21 от 15.06.2015г. на директора на ТП на НОИ-Монтана ,с което е потвърдено разпореждане№РВ-3-11-00021932/07.05.2015г. на ръководителя на контрола по разходите на ДОО при ТП на НОИ-Монтана.Съдът констатира ,че жалбата е редовна от външна страна и съдържа всички реквизити на чл.150 ,ал.1 от АПК ,ведно с приложени документи по чл.151 от АПК и делото следва да се насрочи в ОСЗ с призоваване на страните ,поради което съдът :

                                 

                                    РАЗПОРЕДИ:

 

НАСРОЧВА делото в открито съдебно заседание на 14.09.2015г.,10,00ч.  като се призоват за съдебното заседание като страни: жалбоподател- Н.А.И. , и ответник- директора на ТП на НОИ-Монтана ,на адреси ,посочени в списъка по чл.152,ал.3 от АПК.

УКАЗВА на жалбоподателя ,че в хода на производството следва да докаже твърденията ,посочени в жалбата с всички допустими от закона доказателства и доказателствени средства.

 УКАЗВА на административния орган и лицата ,за които актът е благоприятен, че следва да установят съществуването на фактическите основания ,посочени в него,и изпълнението на законовите изисквания при издаването му.Да представи болнични листове за периода 02.06.-15.08.2014г./заверени копия/за периодите на временна неработоспособност на Н.А.И.,представени от основния осигурител ОП“Комунални дейности“ ООД гр.Берковица,както и справка има ли сключен договор между жалбоподателя и „Ивон 009“ООД и от коя дата/по възможност да се изпрати заверено копие от договора/,упражнявал ли е трудова дейност ,респективно има ли начислени и получени трудови възнаграждения за същите периоди ,за които лицето е получавало едновременно и обезщетение за временна неработоспособност от ОП“КД“гр.Берковица.Подлежи ли същия  на осигуряване за общо заболяване и майчинство по чл.4,ал.1,т.6 от КСО/редакция 2014г./от „Ивон 009“ООД гр.София по втория трудов договор.

 Препис от жалбата да се връчи на ответника ,съгласно чл.163 от АПК за възражение в 14 -дневен срок.

Препис от разпореждането да се изпрати на страните ,за изпълнение ,ведно с призовка за съдебно заседание.

         РАЗПОРЕЖДАНЕТО не подлежи на обжалване.

 

                                                     ПРЕДСЕДАТЕЛ: