Разпореждане по дело №399/2019 на Районен съд - Средец

Номер на акта: 610
Дата: 11 юни 2019 г.
Съдия: Сирануш Сахак Артинян
Дело: 20192170100399
Тип на делото: Гражданско дело
Дата на образуване: 11 юни 2019 г.

Съдържание на акта

РАЗПОРЕЖДАНЕ

 

РАЙОНЕН СЪД – СРЕДЕЦ, II гр.състав, в разпоредително заседание на 11.06.2019г. в състав:

                                                   Районен съдия: Сирануш Артинян

 

Като разгледа докладвано гр.д.№ 399/2019г. по описа на Районен съд – Средец, II гр.състав, констатира следното:

Постъпила е искова молба с вх.№ 1353/11.06.2019г., подадена от Д.Г.Д., ЕГН **********, в качеството си на законен представител и родител на детето Мартин Добрев Д., ЕГН **********, чрез пълномощника адв.Антон Даракчиев, против С.К.К., ЕГН **********, с която са предявени обективно кумулативно съединени искове по чл.127 от СК за определяне местожителството на детето,  упражняването на родителските права, личните отношения с него и другия родител и издръжката му.

Съдът намира, че исковата молба е нередовна, поради следнто:

1. Не е представен документ за платена дължима държавна такса за разглеждане на предявените искове по сметка на Районен съд – Средец в размер на 30.00 лева, съобразно чл.128, т.2 от ГПК.

Ето защо исковата молба следва да се остави без движение, като се укаже на ищеца в едноседмичен срок от съобщаването да представи документ за внесена дължима държавна такса за разглеждане на предявените искове за определяне местожителството на детето,  упражняването на родителските права, личните отношения с него и другия родител по сметка на Районен съд – Средец в размер на 30.00 лева, с посочване номера на делото и съда.

Мотивиран от горното съдът

 

РАЗПОРЕДИ:

 

ОСТАВЯ БЕЗ ДВИЖЕНИЕ искова молба с вх.№ 1353/11.06.2019г., подадена от Д.Г.Д., ЕГН **********, в качеството си на законен представител и родител на детето Мартин Добрев Д., ЕГН **********, чрез пълномощника адв.Антон Даракчиев, против С.К.К., ЕГН **********, с която са предявени обективно кумулативно съединени искове по чл.127 от СК за определяне местожителството на детето,  упражняването на родителските права, личните отношения с него и другия родител и издръжката му, за:

1. Представяне на документ за внесена дължима държавна такса за разглеждане на предявените искове за определяне местожителството на детето,  упражняването на родителските права, личните отношения с него и другия родител по сметка на Районен съд – Средец в размер на 30.00 лева, с посочване номера на делото и съда.

 

Указва на ищеца, че при неотстраняване в едноседмичен срок от съобщаването на посочената нередовност с писмена молба, исковата молба ще бъде върната.

 

Препис от разпореждането да се връчи на ищеца.

Разпореждането не подлежи на обжалване.                               

                                  

 

                                                                   Районен съдия:……………………